Ing. Radim Fiala

  • SPD
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.04.2014 7:00:05 - Filištín

Psychologická válka je základ.

Máte plnou pravdu. USA se snaží přinést do našeho státu problémy a TOP 09 i KSČM jim v tom napomáhá. Bůh a náboženství vůbec je kontinuálně zdokonalovaná softvérová chyba lidského uvažování. Jsem ateista a lidé věřící se dělí jen na dva druhy: Jedni slepě věří a druzí z toho mají. Ti co z toho mají víru dobrovolně neopustí a Ti co slepě věří vlastní chyby nikdy nepochopí. Dal jsem do křesťanství 15 000 abych se rychle dozvěděl jak jde nezkušené lidi vodit celý život za nos. Ateistou zůstanu i když mám morální zábrany a jsem slušný člověk. Já bych pro ztrátu víry nezabíjel, ale pomáhal hledat cestu k lepším zítřkům. Budoucnost je důležitá a návrat k Bohu je neschopnost prožít hezký život i bez Boha. Das Buch je Německy kniha a shoda není náhodná. Dnes už to bude hypertext s odpovědí na každou otázku. Axiomy nemají důkaz. Z jaké hmoty byl stvořen Bůh, že přetrval minimálně 2014 let a kdo byli jeho rodiče? Kam chodil do školy že je tak chytrý? Vznikl v hlavě jako plevelná myšlenka.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.04.2014 18:32:37 - Ing. Radim Fiala
Vážený pane, vždy jsem rozeznával víru, která je individuálním právem každého člověka a může jeho osobní život výrazně obohacovat. Podmínkou je, aby součásti té víry bylo to, že ji bude vtloukat do hlavy jiným
lidem. Samostatným případem jsou pak instituce, které si z víry udělaly monopol na bohatnutí, programově z ní těží a dokonce vyvolávají nenávist mezi lidmi.