Ing. Radim Fiala

  • SPD
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.02.2015 14:29:45 - vladislav mrákota

puč

Vůbec nechápu, co se uvnitř vaší strany děje, ale připomíná mi to puč v ČSSD, který se odehrál po předčasných volbách. Vám ne? A co bude dál? Bude úsvit existovat i nadále? A kolik bude mát členů? A poslední dotaz, na který mě zajímá odpověď asi nejvíc, proč jste si vy jako jeden z mála postavil na stranu Okamury?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.02.2015 17:39:15 - Ing. Radim Fiala
V jedné věci je puč v Úsvitu podobný tomu v ČSSD po těchto předčasných volbách: evidentně šlo o pokus zbavit vlivu předsedu hnutí pana Okamuru. Na druhé straně je tento podraz doprovázený neuvěřitelnou mírou zkratkovitého jednání. Myslím, že řada z těch lidí ani neví, co dělají. Na druhou stranu vím, že tito nešťastnici jsou manipulování kariéristy bez páteře. 
O osudu hnutí Úsvit rozhodne konference. Já věřím, že Úsvit bude pokračovat. Otázka členské základny je obrovskou lži, kterou šíří o Tomiovi Okamurovi. Nebyl jsem a nejsem členem předsednictva hnutí, ale vím, že Tomio vždy prosazoval otevření členské základny. 
Žádnou stranu konfliktu jsem si nevybral. S Tomiem Okamurou mě spojuje volební program a k politice by podle mě měla patřit elementární pravidla o tom, jak se táhne s lídrem za jeden provaz a také o tom, jak se řeší spory. Bohužel řadě kolegů tato pravidla nic neříkají.