Ing. Radovan Vích

Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • SPD
  • Liberecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.11.2017 14:02:23 - poli

Jak budete při vydání BaFa hlasovat?

SPD hlasovalo před volbami pro vydání Babiše a Faltýnka. Nyní se chce údajně radit. Znamená to, že mezi vámi a původními poslanci nepanuje úplná shoda v názoru? Jak se na vydání těch dvou kvůli údjanému dotačnímu podvodu díváte vy? Já si myslím, že pokud jsou nevinní jak tvrdí, soudy to prokážou. Nebo myslíte, že se soudům věřit nedá?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.11.2017 20:10:55 - Ing. Radovan Vích
Platí to, jak se dnes SPD vyjádřilo k uvedené věci prostřednictvím našeho předsedy Tomia Okamury. Naši poslanci se zprávou seznámeni doposud nebyli. Až se naši noví poslanci - členové MIV za SPD seznámí s obsahem zprávy o vydání BaFa, potom následně podají zprávu našemu PK. A pokud se nezjistí žádné nové informace, potom není důvod naše předcházející stanovisko pro jejich vydání měnit. To platí i obráceně. Je ale potřeba počkat na zprávu našich dvou členů MIV a následně potom k tomu zaujme náš PK SPD společné stanovisko. Hezký večer.