Ing. Stanislav Blaha

Tento profil není poslancem aktivně využíván
  • ODS
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.01.2015 18:03:00

Uherské Hradiště naplno využívá dostupných evropských dotací

Uherské Hradiště naplno využívá dostupných evropských dotací

Až 200 tisíc ročně ušetří radnice v Uherském Hradišti za vytápění tělocvičny Základní školy UNESCO.

Žáci nejstarší a největší školy ve městě se tak po dvou měsících ve vyhnanství vrátili „domů“ a  užívají si vyšší komfort.

Tělocvična byla postavená na začátku 90. let minulého století jako přístavba školy, od té doby byla netknutá. Její zateplení a kompletní výměna oken i dveří už proto byly více než nutné. Akce navíc zapadá do dlouhodobých oprav školy, které vypukly před dvěma lety. Zateplením radnice výrazně sníží emise oxidu uhličitého a na energiích ročně ušetří zhruba dvě stě tisíc korun.

ZŠ UNESCO je čtrnáctou zateplenou veřejnou budovou z evropských dotací. Je to další krok ke zlepšení kvality životního prostředí ve městě. Zateplení tělocvičny, včetně výměny oken a dveří, přišlo na více než 3,8 milionu korun. Z Bruselu na Slovácko „přiteklo“ skoro 2,4 milionu.

Ing. Stanislav Blaha
předseda místního sdružení
předseda oblastního sdružení
předseda regionální rady
starosta
krajský zastupitel

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama