Ing. Tomáš Pajonk

  • Svobodní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.09.2015 10:09:00

Více škody než užitku. Ve Zlíně se bude demonstrovat proti kvótám

Více škody než užitku. Ve Zlíně se bude demonstrovat proti kvótám

V úterý 29. září se na zlínském náměstí Míru sejdou odpůrci kvót. Účastníci budou moci podepsat petici za vyhlášení referenda o vystoupení České republiky z EU. Akci organizuje Strana svobodných občanů.

Demonstrace proti evropské imigrační politice proběhne ve Zlíně v úterý 29. září v době mezi 16.30 – 17.30 hodin. Podle Svobodných Evropská unie ignoruje postoje členských států a ohrožuje jejich suverenitu.

„EU nám nemá přikazovat, koho máme hostit. Odmítněme falešnou solidaritu, odmítněme řešení, které přinese více škody než užitku. Cílem demonstrace je i ukázat a promluvit o jiné cestě, jak má Evropa řešit migrantskou krizi,“ uvedl Tomáš Pajonk, předseda Svobodných ve Zlínském kraji.

Svobodným vadí nejen politika EU, ale také liknavý postoj české vlády v otázkách imigrační krize. „Každý, kdo chce vzkázat vládě, že nechceme kvóty na imigranty, by se měl dostavit. Na místě bude i petice o referendu za vystoupení z Evropské unie,“ dodal Pajonk.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama