Ing. Václav Kubata

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.09.2021 8:55:07

Tyhle volby budou o tom, kolik vám každý měsíc zůstane v peněžence!

Tyhle volby budou o tom, kolik vám každý měsíc zůstane v peněžence!

Lidé se mě často ptají, jaké téma voleb považuji za nejdůležitější? A já odpovídám, jednoznačně teror zvyšujících se cen.

Lidé se mě často ptají, jaké téma voleb považuji za nejdůležitější? 

A já odpovídám, jednoznačně teror zvyšujících se cen. Každá debata s mými voliči se stočí na jediné, že je všechno dražší a dražší. Jídlo, doprava, elektřina, bydlení... všechno šplhá nahoru. „Chtěli jsme si na chalupě udělat stříšku na dřevník, ale cena za plech a dřevo se ztrojnásobila, velký nákup na týden nám zdražil o víc jak 20-30 %, nemůžeme sehnat materiál na stavbu, cena energií je už teď vysoká, a to psali, že se má v průběhu roku ještě o několik desítek procent zvýšit. Na to prostě už nemáme...“ atd.


Může za zvyšování jen Covid? Ani omylem!! Sklízíme ovoce našich předchozích „hlasů“ politikům, kteří nás dovedli k drahotě, kterou jsme tu ještě od '89 neměli. Rozhazovačná politika stále navyšujícího schodku státního rozpočtu, přídavky na všechno možné, jako forma předvolebního přilepšení, bezmezné nerozumné utrácení na testování, které nepřináší žádný viditelný výsledek a samozřejmě i pochybné nákupy nejen v období nouzového stavu, to je jen část pravdy, proč jsou lidé tak otrávení a vyděšení.

Byty nejsou, auta nejsou, bagr na stavbě ani nehrábne do hlíny, protože není materiál, nové byty jsou i za nekřesťanské ceny okamžitě pryč, a takto bych mohl pokračovat dál a dál! Takže nejen bída, ale i nouze.


Přeregulovaný trh jednoduše nedovoluje růst. Naše ekonomika se díky současným politikům blíží reálnému socialismu. Dnes se už jenom přerozděluje, a kdo přerozděluje, tak většinou do kapes vlastních nebo podle známého sportovního hesla „já na bráchu, brácha na mě“. Výsledek vidíte sami. Drahota a chudnutí obyčejných lidí.


Jaké vidím řešení?

Jedinou cestou je prosadit útlý a úsporný stát, zabránit zvyšování daní a zavést rovnou 15% daň spravedlivou pro všechny. Peníze musí zůstat lidem a ne státu! Cílem je změnit Českou republiku ze závislé na samostatnou, ze země, kde platí "vstanu a jdu si vydělat" místo "zůstanu sedět a počkám si". Chceme-li zabránit bídě a posílit bohatství náš všech, pak za prvé musíme jít volit a za druhé to chce najít odvahu volit moudře a srdcem. Není pravda, že hlas voliče propadne. Je to přesně naopak. Volit opakovaně jako vždy nebo jako oddané, ale slepé stádo, vám nezajistí důstojný život. Zvolte toho, kdo vám nabízí odpovědné hospodaření s minimem peněz pro stát a maximem pro vaší peněženku. Je to vaše volba, která rozhodne o vaší budoucnosti.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama