Ing. Veronika Vrecionová

  • ODS
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,67. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.05.2020 18:29:00

Chaos pokračuje dál

Chaos pokračuje dál

Komentář na facebookovém profilu k současným krokům vlády v souvislosti s ukončením nouzového režimu.

"Jakmile klesne počet nakažených pod 1500, otevřeme nákupní centra, školy budou fungovat ve standardním režimu a roušky budou povinné pouze uvnitř veřejných budov a v hromadných dopravních prostředcích"

Tak kdybyste nějaký takový "plán" čekali od vlády, tak máte smůlu. Dnes sice po 66 dnech skončil nouzový režim, ale chaos pokračuje dál.

Kdo tvrdí, že situace se vyvíjí a žádný takový plán sestavit nejde, mohl by se podívat třeba do Británie. Tam vláda takový plán představila. Nejde o to říct, který den se co stane. Ale měl by být znám nějaký jízdní řád - když budou splněny tyto podmínky, stane se následující, když ne, stane se toto..

Ale to bych od této vlády chtěla asi moc..

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama