Ing. Zbyněk Stanjura

  • ODS
  • ministr financí
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.11.2019 18:09:00

ČSSD? Mladým rodinám nejdříve peníze sebrat, pak jim část vrátit

ČSSD? Mladým rodinám nejdříve peníze sebrat, pak jim část vrátit

Projev na 35. schůzi Poslanecké sněmovny dne 6. 11. 2018 k vládnímu návrhu zákona, kterým se mění zákon číslo 117/1995 Sb., o státní sociální podpoře, ve znění pozdějších předpisů, sněmovní tisk 490, třetí čtení.

Takže byste opět popřeli to vlastní tvrzení, jak vám jde o ty mladé rodiny, jak vám jde o ten rodičovský příspěvek a ukázala by se jasná pravidla, kterým dokazujete zatím čtyři týdny, že pro vás je číslo jedna těm mladým rodinám nejdříve peníze sebrat, abyste jim potom část mohli dát (Dlouhotrvající bušení do lavic z řad ČSSD a hnutí ANO. Potlesk zprava.) Musím poděkovat všem poslancům a poslankyním v této chvíli, protože není větší ocenění pro opozičního poslance, když mu opozice tleská a vládní poslanci bouchají do lavice. Děkuji moc. (Potlesk zprava.)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama