Ing. Zbyněk Stanjura

  • ODS
  • ministr financí
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.06.2013 11:33:00

Dálnice D8 je uzavřena pro vozidla nad 12 t

Dálnice D8 je uzavřena pro vozidla nad 12 t

Dálnice D8 je v úseku mezi exitem 9 a exitem 18 uzavřena pro vozidla nad 12 t.

Důvodem opatření, které platí zhruba od 9.30, je podemletí mostních opěr na 15,5 km dálnice ve směru na Ústí nad Labem. Ministerstvo dopravy se kvůli bezpečnosti provozu v tomto místě rozhodlo uzavřít dálnici pro těžká vozidla. Stav vozovky a situaci na místě dále monitoruje.
Objídzná trasa pro dálkovou tranzitní dopravu bude vedena z Prahy po rychlostní silnici R7 do Loun, po silnici I/28 a I/15 do Mostu a po silnici I/13 a I/8 do Teplic a dále na D8. Směr Německo - Praha bude veden po stejné trase v opačném směru. Objízdné trasy na místě zajišťuje dopravní policie a Ředitelství silnic a dálnic. Vzhledem k omezenému provozu v problémovém úseku D8 doporučuje MD objízdnou trasu všem vozidlům, povinná je pro vozidla nad 12 t.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama