Ing. Zbyněk Stanjura

  • ODS
  • ministr financí
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.11.2013 16:41:08

Nová vláda musí co nejrychleji předložit vlastní rozpočet

Nová vláda musí co nejrychleji předložit vlastní rozpočet

Strany jednající o vzniku vlády by měly co nejdříve předložit společný návrh nového rozpočtu na rok 2014. Na svém úterním pracovním setkání se na tom shodli poslanci Občanské demokratické strany.

„Nová vláda musí co nejdříve přijmout odpovědnost za fungování země. Prvním krokem musí být předložení vlastního rozpočtu, jinak se bude příští rok řídit rozpočtem současné vlády v demisi, která nikdy nezískala důvěru Poslanecké sněmovny,“ říká Zbyněk Stanjura, předseda poslaneckého klubu Občanské demokratické strany.

Poslanci ODS také podpořili včerejší stanovisko výkonné rady občanských demokratů, které vyzývá k rychlému sestavení vlády s jasným politickým mandátem.

„Parlament musí začít pracovat co nejdříve. Jednání o křeslech ve vládě se nesmí stát překážkou pro obnovení standardního fungování parlamentní demokracie,“ říká Zbyněk Stanjura.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama