Ing. Zbyněk Stanjura

  • ODS
  • ministr financí
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.03.2021 8:36:00

Příspěvek 370 Kč denně zaměstnancům v karanténě je dobrým kompromisem

Příspěvek 370 Kč denně zaměstnancům v karanténě je dobrým kompromisem

Občanští demokraté jsou spokojeni s tím, že Sněmovna schválila lidem v karanténě příspěvek ve výši 370 Kč denně. Podle nejsilnější opoziční strany je toto opatření v kombinaci s testováním ve firmách klíčové k řešení ohnisek covidu na pracovištích.

 „Kdyby se vládní koalice uměla domluvit mezi sebou, zaměstnanci v karanténě by už v pátek měli jistotu, jak vysoké příspěvky budou pobírat, pokud skončí v karanténě. Jsem ale rád, že se podařilo schválit příspěvek alespoň dnes. Příspěvek ve výši 370 Kč denně bude zaměstnance motivovat, aby v případě onemocnění covidem zůstali doma, ale zároveň tím zabráníme jeho možnému zneužívání. Výsledek hlasování Sněmovny je dobrým kompromisem a společně s rozsáhlým testováním může zachytávat případná ohniska nákazy covidu na pracovištích,“ říká předseda poslaneckého klubu ODS Zbyněk Stanjura.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama