Ing. et Ing. Jan Skopeček, Ph.D.

  • ODS
  • Středočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.09.2022 16:10:25 - Vítězsalv M.

Není něco shiného v české politice?

Opozice podle vás rozděuje společnost, ale ač jsem volič vaší koalice, podle mě jste se v době covidu chovali úplně stejně. Nemyslíte, že je tedy obecně něco shiného v české politice? Možná by pohola zásadní obměna, i když když vidím zístupce ,,nových" stran, tak o tom pochybuji. Co teřba vy děláte proto, abyste stmelili společnost? Myslíte, že tomu třeba pomůžou výroky Pekrové o svetru nebo dokonce Fialovo odsouzení demostratů na Václaváku jako proruských bůh ví co. Mě opravdu přijde, že fatální problém všech politiků je hodně špatná komunikace. Stačí se podívat, jak zde odpovídáte. Prostě lidi a jejich problémy ignorujete, a pak se dívíte, jak to tu vypadá

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.10.2022 11:19:44 - Ing. et Ing. Jan Skopeček, Ph.D.
Dobrý den,
opravdu nemohu souhlasit s tím, že bychom se chovali "úplně stejně". Vláda Petra Fialy nezavedla lockdowny, nenařídila povinné očkování ani nezavírala hranice. Co se týče komunikace, tak tam je vždy a u každého prostor pro zlepšení. Denně mi chodí emaily od občanů, na které se snažím odpovídat. Proto žádám Vás i další čtenáře, aby dotazy směřovaly přímo na skopecekj@psp.cz.