ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.06.2020 13:17:00

Cíl nesvětí prostředky

Cíl nesvětí prostředky

Komentář na facebookovém profilu k ničení hodnot, které doprovází údajný boj proti rasismu

 K tématu hysterie a ohavností, které doprovázejí údajný boj proti rasismu, jsem se již vyjadřoval. Dalším "levelem" je nyní nová, téměř světová "móda“ zoufalců, kteří pod rouškou boje proti rasismu pouze ukazují, jak jsou malí, hloupí a nevychovaní. Ničí a strhávají sochy historických osobností.

Copak je v pořádku, že někdo likviduje a ničí to, co sám nevyrobil, a především co mu nepatří? Jak si to vůbec může dovolit?

Tento vandalismus a místy až třídní boj skutečně někomu připadá normální? Vždyť se tato individua chovají naprosto stejně, jako před desítkami let komunisté! Ti taktéž likvidovali sochy a symboly, které se jim momentálně nehodily do krámu.

Opravdu mne udivuje, že i v naší zemi jsou někteří lidé takto hloupí. To si opravdu myslí, že vandalismem, případně agresí, rabováním a další trestnou činností, jak je tomu např. v USA, mohou lidé bojovat za „dobro a spravedlnost“? Vždyť je toto jejich myšlení přece naprosto zvrácené!

Opravdu neplatí, že cíl světí prostředky, a vandalové, pokud to nejsou strachy podělaní zbabělci, kteří si ničením památek jen léčí své mindráky, by se měli nejen stydět sami před sebou, ale především sami přihlásit policii.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama