ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.01.2015 16:54:57

DVOJÍ METR

DVOJÍ METR

Česká republika přijme 15 syrských rodin s dětmi, které se momentálně nacházejí v Jordánsku. Kabinet o tom rozhodl jednomyslně na svém středečním jednání.

Udivuje mně, jak v případě imigrační politiky naše vláda měří dvojím metrem. Na jedné straně dnes šmahem rozhodne o tom, že Česká republika přijde 70 syrských uprchlíků, na druhé straně se už dlouhé měsíce vede nekonečná diskuse o návratu Volyňských Čechů zpět do českých zemí. Myslím si, že bychom měli raději pomáhat našim krajanům na Ukrajině, nežli otevírat brány naší země lidem, jejichž kulturní hodnoty jsou tolik diametrálně odlišné od těch, na kterých stojí křesťanská Evropa.



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama