ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.01.2019 13:21:00

Další neuvěřitelné zvěrstvo za hranicemi

Další neuvěřitelné zvěrstvo za hranicemi

Komentář na facebookovém profilu k vražednému útoku afghánského migranta na těhotnou ženu

 Naposledy včera večer jsem zde komentoval podobný tragický příběh. Syrský uprchlík v Rakousku podle médií zavraždil teprve šestnáctiletou dívku. Teď další žadatel o azyl, tentokrát z Afghánistánu, napadl v Německu přímo v nemocnici 25letou, těhotnou ženu z Polska. Dítě útok nepřežilo, matka je těžce zraněná.

Ať už pachatel oběť znal či nikoliv, rozhodně to nesnižuje závažnost celého incidentu. Navíc jsou obě země v našem sousedství.

Je opravdu strašné, že se do Evropy dostávají v rámci migrační vlny i bestie, pro něž lidský život nemá žádnou hodnotu, a co je nejhorší - mají zde dveře otevřené dokořán! Podobné zrůdy tu přece nemají co dělat! Uzavřeme jim hranice jednou provždy!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama