ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.01.2020 15:04:00

Dopravní revoluce

Dopravní revoluce

Komentář na facebookovém profilu k veřejné dopravě

DOPRAVNÍ REVOLUCE - Lidovecké vedení Zlínský kraj - oficiální stránka zahájilo od poloviny prosince velkou dopravní revoluci. Na Slovácko nám jezdí nový regionální železniční dopravce, který měl přinést vyšší komfort, více spojů a lepší služby pro cestující.

To vše je ale draze vykoupeno extrémně vysokými výdaji z krajského rozpočtu, které se budou včetně autobusů ročně pohybovat kolem částky 1,3 miliardy Kč. Mimochodem, to je dvakrát více, než tomu bylo doposud. !?

Podle ohlasů, které získávám od veřejnosti, se však start těchto dopravních novinek příliš nevydařil. Běžné jsou totiž staré vagóny z Německa, zpoždění vlaků, uzavřené železniční stanice, nezkušení strojvedoucí a průvodčí, kteří vám k vůli technickým problémům nemohou ani prodat jízdenku.

Jaké máte zkušenosti vy sami? Myslíte si, že tato dopravní revoluce přiměje lidi, aby jezdili méně autem a více využívali regionální železniční dopravu? Budu rád za vaše názory a zkušenosti.

ZDE

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama