ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.03.2019 21:32:00

EU nebude ohrožovat naše zdraví!

EU nebude ohrožovat naše zdraví!

Komentář na facebookovém profilu k nařízení EU ukončit kontroly dováženého masa

 Jak si Evropská komise vůbec může dovolit nám zakazovat, abychom chránili zdraví občanů naší země?! Je naprosto nepřijatelné, aby nám někdo nařídil ukončení mimořádných kontrol polského masa, v němž se opakovaně objevila nebezpečná salmonela. Ta totiž navíc nebyla jen v hovězím, ale také kuřecím mase.

Je jen dobře, že se Státní veterinární správa nenechala zahnat do kouta a zákaz, který je doslova podlý na hlavu, neuposlechne. Nesouhlasím s tvrzením Evropské komise, že jsou česká opatření nepřiměřená – naopak. Kontroly jsou nutné!

Ať si komise vyhrožuje, jak chce. Neměla by raději tyto kontroly nařídit sama?! A pokud by ve finále dokonce přišly ze strany EU sankce za neuposlechnutí jejího nesmyslného rozhodnutí, pevně věřím tomu, že by se výrazně zvýšil počet těch, kteří již dnes chtějí vystoupit z byrokratické EU. Ta totiž čím, dál častěji strká nos do toho, do čeho nemá, a vážné problémy ignoruje.

Doporučil bych úředníkům, aby tohle maso začala odebírat jejich jídelna v Bruselu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama