ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.07.2020 11:40:00

Hejtman se urval z řetězu

Hejtman se urval z řetězu

Komentář na facebookovém profilu k předvolebním slibům hejtmana Zlínského kraje Jiřího Čunka

 Nejdříve chce Jiří Čunek nechat postavit novou nemocnici ve Zlíně - Malenovicích za osm miliard Kč (reálně spíš za 15 miliard). Poté naslibuje miliardu na dostavbu Vsetínské nemocnice a dvě miliardy na modernizaci Kroměřížské nemocnice.

Teď dokonce obyvatelům Zlína slibuje zbrusu novou čtvrť, která by nahradila Krajskou nemocnici Tomáše Bati v jejím současném areálu, a to včetně nového mrakodrapu. Tedy projekt za dalších mnoho miliard. Kde na to vzít peníze však hejtman vůbec neřeší.

Za sebe musím tento přístup rezolutně odmítnout. Je velikášský, z povahy věci šílený a především nezodpovědný k budoucím generacím. A bohužel motivovaný pouze snahou oklamat voliče a opět usednout do lukrativního křesla. Věřím však, že voliči tuto past prohlédnou a dají přednost zodpovědnosti, odbornosti a transparentnosti.

Více se dočtete ZDE

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama