ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.04.2019 13:24:00

Jistí lidé provedli jistou věc? Ne! Zrůdy připravily o život tisíce nevinných

Jistí lidé provedli jistou věc? Ne! Zrůdy připravily o život tisíce nevinných

Komentář na facebookovém profilu k vyjádření muslimské poslankyně k 11. září

 Musím reagovat na včera zveřejněnou informaci, kdy muslimská poslankyně v USA velmi zlehčovala útoky z 11. září 2001 na New York a Washington. Tato dáma sice tvrdí, že její slova byla vytržena z kontextu, ale nazvat nejodpornější teroristický útok, který je nebývalou tragédií v dějinách USA, a při kterém přišly o život na tři tisíce lidí tím, že "jistí lidé provedli jistou věc", je odporné.

Je to obrovská neúcta až výsměch ve směru k obětem tohoto činu, i k jejich příbuzným. Dějiny nepřepíšeme, ale chovat se, jako by se vlastně nic nestalo, je přinejmenším hodně zlehčující postoj. Navíc v době, kdy z teroristických útoků má obavy takřka celý svět.

Nedivím se, že za svůj výrok sklidila Omarová vlnu kritiky. A evidentně nešlo z její strany jen o nedopatření nebo nevhodnou formulaci, když byla za své výroky kritizována opakovaně a v jednom z případů byla dokonce nucena se za ně omluvit. Tento postoj političky (který dle mého názoru výstižně odráží její charakter) je v dnešní době naprosto nepřípustný.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama