ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.09.2019 12:18:00

Kdo ještě uvěří v nezaujatost?

Kdo ještě uvěří v nezaujatost?

Komentář na facebookovém profilu k zastavení trestního stíhání v kauze Čapí hnízdo

Celou kauzu Čapí hnízdo provází nesrovnalosti od samého počátku. Vždyť už fakt, že premiér měl jen těžko vysvětlitelné výpadky paměti, a tajnosti ohledně vlastnické struktury tohoto objektu naznačuje, že prezentovaná „pravda“ má k čistotě lilie hodně daleko. Bez zajímavosti není ani fakt, že stíhání hodlá zastavit stejný státní zástupce, který před časem trval na tom, že stíhání má pokračovat.

Co stojí za tak razantní změnou jeho názoru? Samozřejmě, musíme respektovat rozhodnutí orgánů činných v trestním řízení. Jenže náš premiér je v permanentním střetu zájmů a kauz se kolem něho točí poměrně hodně. Podle mého názoru tak nikdo (kromě zapřisáhlých ANO voličů) nikdy neuvěří tomu, že současné zastavení stíhání všech aktérů nebylo ovlivněno tlakem samotného premiéra.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama