ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.12.2019 7:32:00

Nevšiml jsem si, že by se právě Gréta „vrátila zpátky na strom“

Nevšiml jsem si, že by se právě Gréta „vrátila zpátky na strom“

Komentář na facebookovém profilu k hysterii ekologických aktivistů

 Pod názor Jeremyho Clarksona (ZDE), který prezentovalo již několik médií, se mohu podepsat. Je zcela totožný s mým.

Současná populace, včetně aktivistky Gréty, využívá moderních technologií, medicínských pokroků i dopravních prostředků a dalších vymožeností, které dnešní doba umožňuje. Nevšiml jsem si, že by se právě Gréta „vrátila zpátky na strom“. Jeremy Clarkson to napsal velmi výstižně.

Je nepřijatelné, aby nám někdo v pubertálním věku (ať už je loutkou v rukou zájmových skupin či nikoliv) hystericky diktoval, co smíme a co ne, potažmo aby nám spílal a poučovat nás! A pokud takovýto člověk obrazně řečeno postaví do latě i vlastní rodiče, pak je to jasný signál problému ve výchově.

Ano, pro lepší klima a ekologii je třeba něco dělat, ale ono se přece dělá! Lidé se dnes chovají daleko více zodpovědně a ekologicky, než v minulých letech a opravdu nemám pocit, že by všichni jen seděli „s rukama v klíně“ a měli si nechat líbit kartáč ze strany zběsilých aktivistů… Mmohaletým vývojem a usilovnou prací jsme přece dosáhli například vyšší délky života lidi. Tohle snad také chceme vrátit zpět a žít kratší život?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama