ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.07.2020 16:04:00

Pokud je tohle nový módní trend, rád zůstanu staromódní

Pokud je tohle nový módní trend, rád zůstanu staromódní

Komentář na facebookovém profilu k modernímu trendu výběru pohlaví

 Už delší dobu jsme si neobohatili slovník v souvislosti s moderním trendem výběru pohlaví. Teď už víme, že po světě běhají také tzv. „gender-fluidi“ – tedy osoby, které si nejsou jisty pohlavím, s nímž se narodily.

Dle některých slovníků se jejich identita může během času náhodně či na základě různých okolností proměňovat. Co to je? Upřímně nechápu, kde lidé nabyli přesvědčení, že pohlaví je něčím, co si daný jedinec může vybrat, nebo dokonce různě měnit dle situace. Copak nejsme jen obyčejnou součástí přírody, která to rozhodla za nás!?

Ano, existují druhy, u nichž je proměna pohlaví možná a má své opodstatnění, ale takto to nastavila sama příroda. Člověk tímto druhem není. Pokud si někdo pohlavím „není jistý“, ať se pořádně podívá do kalhot a tam pozná, kým je.

Tři procenta amerických teenagerů v Minnesotě se dle vědců neidentifikují jako kluk nebo holka, a to opravdu není málo. Dalších x procent se navíc může identifikovat jako jiné pohlaví, než jaké jim ve skutečnosti bylo do vínku naděleno. Údaje navíc pocházejí z roku 2018 – je tedy evidentní, že skutečné číslo je dnes daleko vyšší a podobná situace je evidentně i v dalších zemích světa.

Pokud je tohle nový módní trend, rád zůstanu staromódní…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama