ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.08.2019 10:46:00

Považovat polibek pro vítěze za sexistickou scénu může jen blázen

Považovat polibek pro vítěze za sexistickou scénu může jen blázen

Komentář na facebookovém profilu k návrhu zrušení hostesek na prestižních soutěžích

 Co to zase je?! Pokračování moderního feministického či aktivistického trendu? Budeme za pomocí demonstrací rušit hostesky na prestižních cyklistických či motoristických závodech, jelikož je tato tradice prý „neuctivá k ženám“? Co je to zase za nesmysl?! Vždyť pro modelky je účast na podobných soutěžích prestiží a možností zviditelnění se. Každá z nich se ráda propaguje, je to přece náplň její profese a zdroj obživy. Nikdo je k účasti na podobných akcích nenutí.

Pokud s tím má kdokoliv problém, nemusí se na to dívat. Nebo by snad u rychlých kol měli stát výhradně muži, případně ještě lépe osoby třetího, čtvrtého a případných dalších pohlaví? Pak by to bylo v pořádku? Zřejmě jsem ze staré školy, ale považovat např. polibek pro vítěze za sexistickou scénu může jen blázen. Rychlá auta a krásné ženy odjakživa patřily k sobě. Tak, jako muž a žena, máma a táta, babička a děda a podobně.

Pokud má někdo jiný názor či orientaci, je to v pořádku a čistě jeho soukromá věc, jeho život. Ale proč kvůli tomu budeme převracet tradice? Veškeré tyto aktivity, mezi nimiž je např. bezpohlavní oslovování cestujících v některých metrech, či budování veřejných záchodů pro třetí pohlaví, jsou podle mne daleko za hranou. Autoři těchto myšlenek se evidentně nudí a měli by se zaměstnat něčím užitečnějším.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama