ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.01.2020 12:18:00

Příroda si poradí

Příroda si poradí

Komentář na facebookovém profilu k důsledkům mírné zimy

 Letošní zima prozatím nemá typicky zimní průběh. Pro motoristy dobrá zpráva, děti by ale jistě raději přivítaly bílou zimu a sněhové radovánky. Podle prognóz meteorologů se ani v následujících dnech výrazné změny nedočkáme.

Někdo současné počasí přičítá klimatickým změnám. Často jsem svědkem až panického strachu některých lidí z dopadů takto mírné zimy a slyšel jsem už dokonce celou řadu katastrofických scénářů.

Ano, „Ladovská zima“ má své kouzlo, ale větru, dešti neporučíme. Já osobně v současném počasí navíc až tak zásadní problém nevidím. Už můj děda, který byl hospodář, vždy říkával, že po chladných a vlhkých letech přicházejí roky teplé suché. Příroda si zkrátka poradí a na nás je, abychom vzali rozum do hrsti a navázali na naše předky – například v oblasti zadržování vody v krajině, to považuji za nezbytné.

Zajímá mne však, jakou zimu preferujete vy? Vyhovuje vám současné počasí a za sněhem raději vyrazíte do hor, nebo byste raději tuhý mráz a sníh? Děkuji za všechny vaše názory.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama