ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.01.2019 13:36:00

Projídání budoucnosti se dnešní vládě dříve nebo později vymstí

Projídání budoucnosti se dnešní vládě dříve nebo později vymstí

Komentář na facebookovém profilu k rozhodování současné vlády

 Když tak pročítám to, co pro nás dnešní vláda chystá v právě začínajícím roce 2019, tak mám pocit, že jde stále jen spíše o snahu zavděčit se voličům, než o systémové řešení problémů, které trápí naši zemi.

Copak nových 22 kilometrů dálnic vyřešení tragicky zaostalou dopravní infrastrukturu v naší zemi? Copak návrat výdajového limitu u daňových paušálů zpět na 2 miliony Kč skutečně pomůže ve snížení byrokracie pro malé živnostníky, když jedním dechem vláda hartusí dokončením zavádění EET?

Navíc nikde není žádná příprava na to, že v letošním roce nás nemine minimálně zpomalení ekonomického růstu, ne-li rovnou začátek recese, kterou předvídají mnozí zkušení eknomové. Bohužel projídáme svoji budoucnost a to je to, co se dnešní vládě dříve nebo později vymstí. Bohužel s ní však také všem - tedy nejen podnikatelům, ale i zaměstnancům.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama