ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.02.2017 22:15:32

Senátor Valenta: Brno je příkladem pijavicového businessu

Senátor Valenta: Brno je příkladem pijavicového businessu

Reakce senátor Ivo Valenty na projekt „Zvyšování interkulturní prostupnosti veřejných institucí ve městě Brně“

Zastupitelé moravské metropole se podle mého soudu doslova pomátli. Brno se stává živou ukázkou toho, kam mohou aktivisté v plášti městských zastupitelů dotlačit priority třeba i druhého největšího města v zemi.

Brno totiž najme nové úředníky, kteří budou pomáhat islámským migrantům třeba vyřizovat žádosti o sociální dávky. Celá tato sranda přitom vyjde na 10 mil. Kč, ze kterých si přijdou na své také "neziskové organizace" jistě dobře propojené s některými aktivisty v zastupitelstvu.

Když jde o peníze pro nové úředníky nebo kamarády v neziskovkách, zdravý rozum jde zcela stranou a veřejné rozpočty se v očích některých stávají pouze dojnou krávou pro ty, kteří by se ve standardním podnikání nebo na trhu práce nikdy nedokázali  uplatnit.

Před tímto trendem musím hlasitě varovat, protože jde o cestu do pekel, kdy "ďáblové v roušce beránkově" si pořád dokola nachází pijavicový bussines na úkor nás všech. A navíc tímto krokem si Brno řeklo o titul "města uprchlíků" se všemi riziky, které tato uprchlická invaze přináší.

Ivo Valenta
slovácký senátor


Reakce na článek: http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Toto-proslo-o-jediny-hlas-na-brnenskem-magistratu-Pripravy-na-prijimani-uprchliku-arabstina-na-uradech-neziskovky-v-akci-474801
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama