ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.11.2014 9:20:00

Senátor Valenta otevřel v Uherském Hradišti svou regionální kancelář

Senátor Valenta otevřel v Uherském Hradišti svou regionální kancelář

Senátor Ivo Valenta otevřel svou regionální kancelář, kterou umístil přímo do centra slovácké metropole.

V pasáži Slunce na Masarykově náměstí v Uherském Hradišti tak bude od pondělí, 1. prosince 2014, k dispozici senátorská kancelář, která však nebude jen zázemím pro senátora, ale především moderním kontaktním a informačním centrem pro obyvatele Slovácka.

„Na rozdíl od jiných politiků nepotřebuji novou kancelář, ale pokládal jsem za důležité vybudovat kontaktní místo, na které se obyvatelé Slovácka mohou kdykoliv obracet se svými podněty a připomínkami. Kancelář bude otevřena vždy v pondělí až pátek, v době od 9 do 18 hodin. V kanceláři bude v tomto čase přítomna asistentka, která bude k dispozici pro zodpovězení některých dotazů, pomoc s řešením konkrétních problémů, případně domlouvání schůzek se mnou. Kromě toho se snažím o to, aby se senátorská kancelář stala zázemím také pro nejrůznější poradce a odborníky, které postupně spolu se svým týmem vytipuji a kteří zde budou schopni lidem v určených termínech poskytovat nejrůznější odborné rady, ať už v oblasti práva, financí či vyřizování dotací. Kancelář bude mít dveře otevřeny dokořán všem dobrým nápadům a zajímavým aktivitám. Mým přáním je, aby se stala jednou z forem reálné pomoci Slovácku,“ uvedl senátor Ivo Valenta.

Při vybavování senátorské kanceláře vsadil senátor Ivo Valenta také na moderní komunikační technologie. „Těším se na mnohá osobní setkání s voliči, ale také na to, že k povídání o problémech našeho regionu budeme společně využívat videokonference nebo aplikaci Facetime,“ dodal Ivo Valenta, o kterém je známo, že je velkým příznivcem těchto forem komunikace. „Když podnikáte ve 12 světových destinacích, velmi rychle pochopíte, že právě taková forma vám nejen šetří množství času, ale zároveň může být stejně komfortní, jako osobní rozhovor. Navíc moderní komunikační prostředky vám umožní si rozhovor naplánovat třeba na podvečerní hodiny,“ vysvětlil senátor Valenta. 

Senátorská kancelář Ivo Valenty bude ve stejném moderním duchu fungovat také v online prostředí. Na slováckého senátora se bude možné obracet také prostřednictvím e-mailu kancelar.slovacko@ivalenta.cz nebo telefonicky na čísle 737 277 102. Kromě toho Ivo Valenta aktivně komunikuje s veřejností také na svém facebookovém profilu, kde je též připraven odpovídat na dotazy nebo přijímat podněty ke své práci senátora.

„Hned po volbách jsem mimo jiné odstartoval projekt „Slovácké fórum“, v rámci kterého shromažďuji náměty od lidí i firem ze Slovácka, abych se mohl systematicky pustit do aktivit, směřujících k jejich řešení. Již v tuto chvíli databáze obsahuje asi deset zajímavých podnětů a jsem přesvědčen o tom, že s otevřením regionální kanceláře se toto číslo brzy výrazně navýší,“ řekl Ivo Valenta.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama