ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.05.2016 12:54:50

Stát chce šmírovat každé auto

Stát chce šmírovat každé auto

Děsí mne, jak dnešní vláda zavádí jeden šmírovací systém vedle druhého. Teď se ministerstvo dopravy otevřeně přiznalo k tomu, že chce kontrolovat úplně každé auto, které projede po českých dálnicích.

Kvůli několika málo darebákům, kteří kašlou na nakupování dálničních známek, chce scanovat každé auto, zaznamenávat registrační značky všech projíždějících vozidel a ukládat tyto informace opět do nějaké mohutné státní databáze. Báchorce, že jde o kontrolu nepoctivců a ambici vydělat dalších 220 milionů korun, prostě nevěřím. Někomu jde o mnohem víc. Jednoznačně podporuji to, abychom přísně trestali všechny nepoctivce. Určitě vítám, že zjednodušíme nakupování dálničních známek tak, že si je budeme moci koupit přes internet nebo mobilní aplikaci. Ale není zároveň možné podlehnout snahám agrolevicové vlády, aby nás šmírovala na každém kroku a my postupně přišli o veškerou svou svobodu a nezávislost.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama