ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.02.2019 11:38:00

Svět se opravdu zbláznil

Svět se opravdu zbláznil

Komentář na facebookovém profilu k záchranné akci potkana

 V Německu proběhla záchranná akce, do níž se zapojili hasiči, a která měla za cíl osvobodit vyžraného potkana z víka kanálu, kde uvízl. A to je pro mne opravdu silné kafe. Potkani, žijící v ulicích, byli vždy považováni za „škodnou“, navíc množící se tryskovou rychlostí, a přenášející nemoci. Také proto při jejich přemnožení přichází ke slovu deratizace.

Aby ale složky záchranného systému podnikaly záchrannou misi k vůli potkanovi, a aby ho pak záchranáři pustili zpátky na svobodu, to vypadá jako aprílový žert. Budeme snad zítra zachraňovat i vši nebo blechy? Nebo začneme podporovat přenos infekčních nemocí?

Jen doufám, že se nikdy nestane to, že se budou záchranáři v době, kdy bude jejich pomoc akutně potřebovat člověk, zrovna věnovat potkanům.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama