ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.04.2017 9:29:30

Tajný agent z Kremlu?

Tajný agent z Kremlu?

Reakce senátora Ivo Valenty na "zaručené zprávy"

Tak už je to tu zase :-) Jak se zdá, tak opět někomu ležím natolik v žaludku, že si usmyslel, že proti mně rozpoutá poměrně bizarní kampaň.

Podle jejich tvůrců mám být prokremelským agentem, který má v České republice umetat chodníček politickým zájmům Ruska. Prý „jasným“ důkazem je mé volání po reformě EU, pochvaly adresované Danaldu Trampovi, kritika protiruských sankcí, které ohrožují stovky pracovních míst nejen na Slovácku, investice do médií, kterým se ti stejní lidé snaží dát nálepku stejné Putinovské propagandy.

Prostě jedna senzace vedle druhé. Hlavně, že to dobře zní a že to někomu může posloužit v přihlouplých konspiračních teoriích. Snaha těchto „virtuálních mágů“ je však i v tomto případě zcela zbytečná a jejich fabulování bude jen marnou snahou, jak na mne nakydat další vlečku hnoje.

Moje názory totiž nijak nesouvisí s „vlivem Ruska“. Prezident Putin je mi ukradený a nechci, aby se on, anebo jakýkoliv jiný mudrlant ze zahraničí vměšoval do dění v naší zemi. Nechci diktátora z Moskvy, nechci diktátora z Bruselu, nechci, aby diktátoři vyrůstali v českém parlamentu. Chci, abychom byli demokratickou zemi, která ctí svobodu a soukromí, která si hrdě hájí své národní zájmy a je pro ni prioritní bezpečnost a prosperita občanů.

A je nasnadě, že právě tím tolik vadím těmto pohádkářům, kteří tak nadšeně makají, aby veškeré takové úsilí již v zárodku zašlapali do země. Ale to se jim, alespoň v mém případě, nemá jak podařit.

Ivo Valenta
slovácký senátor
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama