ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.09.2020 12:16:00

Tohle by každému „docvaklo“ i bez tabulky

Tohle by každému „docvaklo“ i bez tabulky

Komentář na facebookovém profilu k Chytré tabulce Ministerstva zdravotnictví

 Ministerstvo zdravotnictví ČR sestavilo tabulku, která informuje veřejnost o nejrizikovějších místech z hlediska nákazy koronavirem.

Výsledek asi nikoho až tak nepřekvapí. První příčky drží návštěvy barů, hudebních a diskotékových klubů či restaurací, sportovní soustředění, účast na koncertech, jízda MHD a také aktivity v tělocvičnách.

Naopak konec tabulky mi přijde až úsměvný. Obsadily ho totiž činnosti jako čerpání pohonných hmot, venčení psa nebo domácí sledování televize, případně práce na počítači. Myslím, že tohle by každému „docvaklo“ i bez tabulky.

Upřímně jen doufám, že si vláda opět nevezme na paškál zařízení, vztahující se k horní polovině tabulky, a neochromí jejich provoz. Znamenalo by to jasný konec spousty živnostníků.

Proto znovu apeluji na veřejnost: nepanikařme, ale chovejme se prosím všichni zodpovědně. Šíření pandemie máme do jisté míry v rukou my sami. Chovejme se proto podle toho, ať už k tomu někdo potřebuje tabulku či mu postačí zdravý rozum. Nedopusťme další zastavení ekonomiky a ochromení soukromého života nás všech.

tabulka

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama