ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.05.2017 11:37:00

Už vraždí naše děti!

Už vraždí naše děti!

z Facebooku

 Je příšerné, s jakou krvelačností teroristé plánují a bohužel i provádí teroristické útoky po celé Evropě. V pondělí večer spáchali další brutální útok na nevinné návštěvníky koncertu v anglickém Manchestru, mezi kterými byla také spoustu náctiletých fanoušků zpěvačky Ariana Grande. Rád bych proto vyjádřil upřímnou soustrast rodinám všech obětí.

A všem evropským politickým elitám bych rád vzkázal následující. Přestaňte přehlížet důvody, které vedou k tomuto teroristickému řádění v Evropě. Okamžitě ukončete přijímání nelegálních migrantů. Okamžitě ukončete snahy o integraci těch migrantů, kteří přichází, aby porazili bezvěrce.

Okamžitě přestaňte se snahami odzbrojit evropskou veřejnost či vychovat generaci multikulturních zaslepenců. A již konečně udeřte silou na semeniště islámské nevraživosti proti civilizované Evropě. Jinak budeme další dlouhá léta žít ve strachu, kde příště teroristé ohrozí nás nebo naše blízké.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama