ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.02.2020 22:08:00

Záchrana věznice konečně realitou

Záchrana věznice konečně realitou

Komentář na facebookovém profilu k někdejší uherskohradišťské věznici

ZÁCHRANA VĚZNICE KONEČNĚ REALITOU: Ledy se hnuly!

Někdejší uherskohradišťskou věznici už vyklízejí dělníci. Jsem rád, že se náš několikaletý neúnavný a intenzívní tlak vyplatil a podařilo se rozhýbat rekonstrukci bývalé věznice v Uherském Hradišti, do které by se měl přesunout okresní soud a další justiční orgány, které dnes sídlí v nevyhovujících prostorách. Vznikne zde také Muzeum totality, připomínající hrůzy, páchané na odpůrcích režimu.

Trvalo to, ale jsme (snad) před cílem. Nejenže má vláda již hotovou základní studii rekonstrukce, podle nových informací je schváleno také financování projektu v řádu několika stovek milionů korun. Desítky let se o budovu nikdo nestaral, je tedy nejvyšší čas na změnu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama