ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.04.2019 12:49:00

Zimní, nebo letní čas?

Zimní, nebo letní čas?

Komentář na facebookovém profilu ke střídání času

 Nevím, jak vy, ale já prostě střídání času nemám rád. Už dlouhou dobu ho pokládám za hloupé a zbytečné, a proto jsem rád, že na úrovni Evropské unie již panuje shoda na tom, že by se s tím mělo přibližně za dva roky skoncovat. To, co mne však děsí, je opět kočkopes, se kterým také v tomto případě Brusel přichází.

Podle posledního návrhu by si totiž členské země měly samy vybrat, který z časů si ponechají. Dokážete si ten chaos představit? Napříklaad my bychom si nechali letní čas, a v sousedním Rakousku či Slovensku by se rozhodli pro čas zimní. Jejich hodinky by tedy byly posunuty o hodinu zpět.

Vždyť to je přeci hloupost, která lidem zkomplikuje život ještě víc. Nicméně doufám, že k tomu nedojde a že se celá Evropa shodne na jednom „čase“.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama