ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.05.2020 8:36:00

Zkoušení oblečení - dosud ano, nově ne?

Zkoušení oblečení - dosud ano, nově ne?

Komentář na facebookovém profilu k vládnímu omezení prodeje oblečení

 Obrátila se na mne již řada majitelů obchůdků s oblečením. Nevěřícně kroutí hlavou nad tím, že se v jejich provozovnách nesmí zkoušet oblečení. Abych byl přesnější – tento fakt sám o sobě jim nevadí, kdyby tu nebylo jedno velké kdyby…

Toto nařízení vstoupilo v platnost až v posledních dnech, v souvislosti s otevíráním obchodů s oblečením – tedy v době, kdy je koronavirus na ústupu. Paradoxně však dosud mohli lidé prakticky bez omezení oblečení zkoušet, a to ve velkých hypermarketech, které byly po celou dobu pandemie otevřeny, a které kromě potravin právě oblečení nabízejí.

Zřejmě si tuto skutečnost nikdo neuvědomil. A upřímně přestože je již stanoven termín, kdy lidé do zkušebních kabinek budou moci jít, tento dvojí pohled mi vůči malým živnostníkům nepřijde moc fér.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama