ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.01.2018 22:52:10 - dastin

Cenzura

Pane Valento napred Vam preji do Noveho Roku pevne zdravi a ten zbytek se Vam dostavi sam.....
Chtel jsem Vas zeptat, proc cenzuruji Vasi cenzori prispevky, nerikam, ze nejsou nekdy peprnejsi, ale nadpisy u clanku na PL taky nejsou vzdy koser. Kdyz na to upozornime, tak smazou prizpevek. Zeby nejaky cenzor zamestnany ANOfertem? Vetsinou totiz cenzuruji narazky kdyz v tom figuruji "koblihari".... tedy volici ANOfertu.
Dekuji a jeste jednou vse nej.... :)
Dastin

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.01.2018 13:06:39 - Ivo Valenta
Dobrý den.

Děkuji, přeji Vám do nadcházejícího roku také pevné zdraví a mnoho úspěchů. 


Diskuse na PL nejsou cenzurovány, to by moderátoři mazali vše, co se „nehodí“. Jsou moderovány podle jednoduchých pravidel Etického kodexu vkládání příspěvků (https://www.parlamentnilisty.cz/vop/Eticky-kodex-vkladani-prispevku-156847). 

Mohu Vás ubezpečit, že každý příspěvek je posuzován podle formy sdělení, nikoliv podle jeho obsahu – a to je právě rozdíl mezi cenzurou a moderováním. Diskuse tedy, na rozdíl od naprosté většiny jiných serverů, může obsahovat i nesouhlasné a negativní názory – v tomto směru jsou PL ke svým uživatelům velmi liberální. Co se týká nadpisů článků, v titulcích jsou používána slova z citací uvedených v těle článku.

A nakonec k Vašemu dotazu ještě jedna připomínka – smyslem této platformy (dotazy na PL) je získat z odpovědí postoj politiků, či odůvodnění jejich rozhodnutí. Tuto zpětnou vazbu nezískáte z žádného průzkumu, ani na žádném jiném serveru. Pokud tedy máte dotazy k fungování PL, směřujte je, prosím, přímo na vedení společnosti https://www.parlamentnilisty.cz/redakce/redakce/
 
S pozdravem
IV