ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.04.2018 13:29:52 - Dana Duchková

Homosexuální sňatky, gender, feminismus atd. - proč se odkláníme od křesťanských hodnot? Vnucované hodnoty 21.století !

Dobrý den,
pořád se mluví o Evropských hodnotách, ale já se ptám, pokud se praktikují křesťanské hodnoty, proč se vůbec bavíme o legalizaci homesexuálních sňatcích, gender a cizích kulturních hodnotách atd...????

Dále bych se chtěla zeptat, proč se Evropské hodnoty zaměňují za diktát hodnot politiků EU. Hodnoty EU začínají být zvrhlé a v rozporu s křesťanstvím.

Dále bych se chtěla zeptat, kde má islám podporu v křesťanských hodnotách. Pokud se mluví a píše v Ústavě ČR o náboženské svobodě, tak pokud jsou to Evropské hodnoty, tak islám evropský není, tudíž by se náboženská svoboda měla vztahovat jen k náboženství evropskému.- nebo snad Ústava ČR je celokontinální????


Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.06.2018 10:13:14 - Ivo Valenta
 Dobrý den,
omlouvám se, ale k tomuto tématu se tady vyjadřuji pravidelně, pročte si prosím mé blogy a komentáře. Neumím na Vaše otázky bohužel odpovědět, mohu se s Vašimi názory pouze ztotožnit...IV
Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE