ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.01.2017 19:06:31 - mravenec-99

Má česká policie rozkazy krýt trestné činy migrantů?

Dobrý den,
zdá se mi, že nám vláda pomalu vráží kudlu do zad. Všude v českých městech přibývají migranti, ačkoliv vláda tvrdí, že nikoho nepřijímáme. Podle mnohých lidí je sem v noci vozí autobusy ( třeba senátory Doubravy) a to dokonce za asistence policie. Což vysvětluje, proč policie nic nedělá, i když ty migranty vidí uplně každý, kdo není slepý.

Dále někdo na netu psal, že jeho kamarádku v Jihlavě znásilnili migranti a policie řekla, že má rozkazy nic nedělat. Nemyslím si, že si ten daný člověk vymýšlí - proč by to dělal? Navíc vidíme, že všude po evropě policie se snaží krýt zločiny migrantů na vlastních lidech. Víme, že současná vláda je naprosto proti lidem a klidně bude krýt i jejich vraždění.

Dále v Teplicích arabové háží petardy po lidech se psy a policie odmítla cokoli dělat - to bylo i v mainstreamu.

Naše důvěra v českou policii je nulová. Nevíte, jak by šlo odhlásit placení daní? My si nepřejeme, aby policie vymáhala naše hodnoty. Šla by nějak vyhlásit nezávislost?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.02.2017 9:25:51 - Ivo Valenta

Dobrý den,

děkuji za dotaz a informace. Těžko se mohu vyjádřit k něčemu, co bohužel nemám potvrzené. Ale pokud je to skutečně tak, jak píšete, není to dobrá zpráva pro občany této země.

K problémům, spojeným s migrací, se pravidelně vyjadřuji.

Více k mým názorům a obavám najdete na mých internetových stránkách a sociálních sítích. 

Pěkný den

Ivo Valenta