ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.12.2016 11:26:46 - krissus

Přeji pěkný den pane senátore.

Bude se vás týkat také zákon o střetu zájmů?? Někde jsem se tu dočetl, že spoluvlastníte PL. Je to pravda??? Ale za to, že je možné se tu k různým otázkám vyjádřit, děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.01.2017 9:49:08 - Ivo Valenta

 Dobrý den,

prozatím se na mne zákon, o kterém píšete, nevztahuje. Naše firmy navíc žádné státní dotace nečerpají a státních zakázek se neúčastní. V této souvislosti považuji za správné, morální a čestné, aby se každý politik, který současně podniká, rozhodl, zda bude těchto možností využívat (a tudíž nemá v politice co dělat) a nebo se bude věnovat politice a podnikání bez čerpání těchto "benefitů", kterými se samozřejmě vždy dostává do střetu zájmů.

K otázce vlastnictví médií - v tomto bode se na mne zákon bude vztahovat až v případě, že bych se rozhodl být senátorem i v dalším volebním období. Už jsem řekl několikrát, že v tomto případě bych se svého podílu vzdal. Média jsou pro mne pouze investicí a nemám problém s tím své podíly v nich prodat. Rozhodně bych se neuchyloval k řešení v podobě převodu na rodinné příslušníky nebo do svěřeneckých fondů a podobně.

Ivo Valenta..