ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.12.2016 13:29:42 - Doly B.

investice

Proč při všech vašich přínosných investicích do sportu, zdraví, mládeže a tak, jste se rozhodl investovat i do hazardu? Je to kvůli výnosnosti, aby pak byly peníze pro potřebné? Prezident také vyzývá politiky, aby jako on, přispěli do fondu na pomoc ohroženým dětem. Uvažujete o této investici? Klidný Advent přeje Doly

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.12.2016 16:40:40 - Ivo Valenta
 

 Dobrý den, děkuji za Váš dotaz.

V oblasti loterií jsem se rozhodl podnikat již před 25 lety. Toto podnikání bylo a stále je naprosto legálním odvětvím, nicméně zdaleka nejde o jedinou oblast podnikání naší skupiny. A co se týká Vašeho dotazu na finanční prostředky pro ohrožené děti, i když se nejedná přímo o tuto konkrétní organizaci, stejnou cestou jdu již mnoho let. Naše nadace prostřednictvím grantových řízení podporuje neziskový sektor každým rokem desítkami milionů korun. A jedná se samozřejmě o pomoc také nemocným a handicapovaným dětem, případně dětem, které nemají to štěstí, aby stejně, jako většina jejich vrstevníků, mohly vyrůstat v běžné rodině. Naše podpora tak míří i ke zdravotnickým a školským zařízením, dětským domovům a ústavům sociální péče. Podporujeme opravdu mnoho konkrétních zařízení i dobročinných nadací a jsem rád, že podobným směrem se dnes vydávají i další podnikatelé.

S pozdravem

Ivo Valenta