ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.07.2017 10:53:37 - Franta Kamarád

přímá volba

Pokud vás chápu správně, tak propagujete přímou volbu starostů. Proč ale pak spolupracujete s ODS, která ji považuje za nesystémovou? Vy byste šel dokonce ještě dál a volil přímo i zastupitele. Co když se ale pak neshodnout na ničem? A když už, tak proč nepropagujete přímou volbu i u poslanců?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.07.2017 15:05:16 - Ivo Valenta
 

Dobrý den,

děkuji za Váš dotaz. Velmi často komunikuji se zástupci samospráv a opakovaně jsem se na řadě příkladů (tím nejsilnějším je asi slovácká obec Podolí) přesvědčil o tom, že je velmi žádoucí zohledňovat hlasy, které dostávají jednotliví kandidáti, resp. osobnosti. Tento systém je podle mne spravedlivý a logický. Nehledejte v tom žádné politikaření. Osobně nejsem členem žádné strany, a tedy nejsem řízen ničí politikou. Mohu a budu vždy říkat to, co si myslím. Navíc ani strany, které podporuji, nezastávají model slepého papouškování něčích názorů, což je mi sympatické. Preferují demokratický princip a díky němu můžeme společně otevřít i Vámi zmíněné téma, vést o něm diskuzi a hledat nejvhodnější řešení.

S pozdravem

IV