JUDr. Alena Schillerová, Ph.D.

  • ANO 2011
  • Jihomoravský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.10.2018 14:32:00

Novým tajemníkem ministerstva se stane Petr Bejček

Novým tajemníkem ministerstva se stane Petr Bejček

Na základě výsledků výběrového řízení byl dnes novým státním tajemníkem Ministerstva financí jmenován Judr. Ing. Petr Bejček, který do úřadu nastoupí 15.10.2018.

Petr Bejček přichází na Ministerstvo financí z Agentury ochrany přírody a krajiny České republiky, kde působil jako ředitel samostatného odboru právně-personálního. Měl na starosti řízení Oddělení personálního a Oddělení právního a veřejných zakázek, přípravu správních rozhodnutí a ostatních aktů ve věcech státní služby, podílel se také na vedení této organizace a byl předsedou kárné komise. Předtím v téže organizaci zastával post vedoucího samostatného oddělení právního a veřejných zakázek a pracoval také jako právník oddělení právní podpory státní správy. Vysokoškolské vzdělání získal na Právnické fakultě Univerzity Karlovy v Praze a Fakultě životního prostředí ČZU. Hovoří německy a anglicky.

„Jsem ráda, že se podařilo post státního tajemníka tak rychle obsadit. Jsem si jista, že volba padla na správného kandidáta, který má bohaté zkušenosti z oblasti státní správy a výborně se orientuje v právně-personálních otázkách“, vyjádřila se ke jmenování nového státního tajemníka ministryně financí Alena Schillerová.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama