JUDr. Alena Schillerová, Ph.D.

  • ANO 2011
  • Jihomoravský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.02.2020 11:17:00

Peníze obcí a krajů by neměly ležet na účtech

Peníze obcí a krajů by neměly ležet na účtech

Komentář na facebookovém profilu ke kondici financí obcí a krajů

 Finance obcí a krajů jsou dlouhodobě ve skvělé kondici. Peníze by jim ale neměly ležet na účtech. To měly raději zůstat občanům a firmám. Například loni sice kraje a obce proinvestovaly dohromady přes 120 miliard korun, stále to ale bylo o 30 procent méně, než kolik si naplánovaly. Proto podporuji smělé investiční plány našich samospráv. Jsou to investice do budoucnosti, které posouvají Českou republiku dál.

Česká Lípa má starostku, která má jasnou vizi na pozvednutí tohoto krásného města. V horizontu pěti let bude radnice investovat jednu miliardu korun, zejména do oprav kulturních památek. Jiráskovo divadlo nebo Kounicův dům budou zase pastvou pro oko a místní na ně budou náležitě hrdí. Držím palce a pevně věřím, že ostatní samosprávy si vezmou z České Lípy příklad.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama