JUDr. Hana Kordová Marvanová

  • BPP
  • Praha 11
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.08.2022 22:16:00

Obyvatelé Křeslic mají právo ve svých domcích spokojeně bydlet

Obyvatelé Křeslic mají právo ve svých domcích spokojeně bydlet

Komentář na facebookovém profilu k rizikové stavbě v Křeslicích

 Po třech měsících jsem znovu navštívila nespokojené obyvatele Křeslic, kteří protestují proti výstavbě obřích sloupů vysokého elektrického napětí těsně u jejich domů. Obávají se zdravotních rizik a vůbec nechápou, proč s nimi nikdo z ČEPS a PRE, které hodlají vybudovat sloupy ve výšce Petřínské rozhledny, dosud nejednal.

Slíbila jsem se jich zastat. Proto jsem vyvolala jednání na Magistrátu a jednala jsem i s Ministerstvem průmyslu a obchodu, které vede územní a stavební řízení.

Chci prosadit, aby se Praha proti této necitlivé a rizikové výstavbě postavila a s občany Křeslic bylo konečně vše projednáno a nalezeno řešení, které jejich bydlení neohrozí a nezhorší.

Lidé dokonce zorganizovali petici, se kterou se budou obracet na Magistrát.

Obyvatelům Křeslic pomáhám, aby nebylo ohroženo jejich klidné bydlení v této krásné části Prahy. Přímo na místě v Křeslicích jsem totiž viděla stožáry vysokého napětí hned vedle rodinných domků. Jejich zvýšení téměř na dvojnásobek je neuvěřitelně bezohledné jak vůči lidem, tak vůči přírodě.

Udělám vše pro to, aby se výstavbě těchto obřích stožárů, které by měly být vysoké jako Petřínská rozhledna, zabránilo. Držte nám palce.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama