JUDr. Hana Kordová Marvanová

  • BPP
  • Praha 11
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.09.2022 7:33:00

Potřebujeme konečně kvalitní stavební zákon

Potřebujeme konečně kvalitní stavební zákon

Komentář na facebookovém profilu k práci stavebních úřadů

 Tento týden jsem se v rámci volební kampaně setkala také s občany Dolních Měcholup. Děkuji za pozvání starostovi Jiřímu Jindřichovi, který spolu s místostarostkou Janou Dolákovou dělá v této MČ skvělou práci.

Slíbila jsem pomoct s problémy ohledně "Krtkova světa", které trápí místní obyvatele. Nejenže je poškozován blízký les, ale navíc nejsou dodržovány platné zákony a stavební úřad je velmi liknavý.

To není jediný připad, kdy bohužel stavební úřady pracují pomalu a nevymáhají razantně dodržování právních předpisů. Podobně to je v případě trvalého užívání bytů jako hotely, což se snažím řešit společně se spolkem Snesitelné bydlení v centru Prahy a s Petrem Městeckým.

Proto jedním z bodů mého programu do Senátu je zrychlení a zkvalitnění stavebního řízení. Potřebujeme konečně kvalitní stavební zákon, který sníží počet různých razítek, a také profesionální a lépe odměňované úředníky na stavebních úřadech a jejich kvalitnější práci, aby vymáhali dodržování platných zákonů.

Držte mi, prosím, palce ve volbách, abych to mohla pomoct prosadit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama