JUDr. Jaroslav Král, CSc.

  • NÁR.SOC.
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.03.2020 16:41:00

Národní socialisté podporují vládu ČR, odsuzují Senát

Národní socialisté podporují vládu ČR, odsuzují Senát

Stanovisko strany s vyjádřením podpory vládě ČR

 Charakter lidí se nejlépe ukazuje za nepříznivé situace. Jsou ti, co se snaží, druzí vyčkávají a je i bohužel hrstka těch, co se snaží za každou cenu této situace využít pro svůj prospěch. Bez ohledu na politické zaměření, moudré názory různorodých komentátorů a odborníků vždy a na všechno, je třeba uznat a ocenit nejen rozvážný, ale i efektivní postup vlády České republiky. Rychlostí jejího rozhodování i výběrem opatření, včetně uzavření a kontroly hranic, jsme šli příkladem ostatním zemím EU. Možná mohlo být něco uděláno i jinak a lépe, ale na podrobnou analýzu bude dost času, až krize odezní.

V rozporu s tímto postupem vlády jsou výroky některých opozičních senátorů, u nichž se nelze ubránit dojmu, že se chtějí zviditelnit před podzimními senátními volbami. Smutným příběhem je zejména přístup předsedy Senátu Miloše Vystrčila, jenž dokonce usiloval o odvolání velvyslance Čínské lidové republiky, která nyní ochrannými pomůckami zásobuje téměř celý svět.

Vládu podporujeme a Senát odsuzujeme! Nyní jde o to spojit všechny síly našeho národa k překonání krizového stavu!

V Praze 19. března 2020

Jaroslav Král, v. r.
předseda strany Národní socialisté

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama