ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.09.2010 20:24:00

Image České pošty musí jít stranou, soustřeďme se na její funkčnost

Image České pošty musí jít stranou, soustřeďme se na její funkčnost

Nakupovat designový nábytek za 150 milionů korun považuji za neodpovědný a zcela zbytečný krok.

Další nový tendr České pošty, která po chystaném nákupu nových uniforem za neskutečných 250 milionů korun hodlá nakupovat designový nábytek za dalších 150 milionů korun, považuji za neodpovědný a zbytečný. V době, kdy vláda Petra Nečase a Miroslava Kalouska hlásá, že je potřeba šetřit na všech frontách, je její morální povinností prostřednictvím ministra vnitra celou věc řádně prošetřit a tento tendr, i jemu podobné, zastavit.

Nikdo z nás na poštu nechodí kvůli designově pěknému nábytku. Potřebujeme především, aby nám Česká pošta poskytovala servis, který od ní očekáváme. To nám samozřejmě nezajistí nábytek (který lze pořídit v době lepší hospodářské situace za jeden, dva nebo pět let), ale především zaměstnanci pošty. A pokud je pošta nucena z provozních důvodů propouštět, nelze tolerovat podobné mrhání penězi.

Image České pošty musí jít stranou stejně, jako musejí jít stranou nároky snad každé české rodiny, která si v současné době také nemůže dovolit vybavit svůj byt novým nábytkem, byť by si také chtěla třeba změnit svou image. V případě pošty se soustřeďme se na funkčnost, nikoli na krásu.

Jeroným Tejc, stínový ministr vnitra za ČSSD
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama