ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.02.2010 12:00:00

Jeroným Tejc: Tři příklady netransparentnosti

Jeroným Tejc: Tři příklady netransparentnosti

První příkladem netransparentnosti je pronájem lázeňských domů firmě Temparano a.s..

Druhá kauza byla spojena s Opencard, tedy firmou Haguess. A třetí se týká přeměny společnosti Eurovision s.r.o na Eurovision a.s..

Firma Temparano získala za velmi lukrativních podmínek od ministerstva vnitra pronájem lázeňských domů a není možné dohledat skutečného vlastníka. ČSSD chce, aby se této nejasnosti ministerstvo vnitra i nadále věnovalo.

Druhá kauza byla spojená s problematikou Opencard, tedy firmou Haguess.

A třetí neznámou je přeměna společnosti Eurovision s.r.o. na Eurovision a.s.. ČSSD by ráda, aby se pan poslanec Šeich vyjádřil k tomu, zda fakta, která dohledali, jsou pravdivá. A dále aby sdělil důvod, proč byla společnost Eurovision s.r.o. transformována na akciovou společnost.

Dále jsou v této kauze další nejasnosti, například co se týče postavy jednatele Miroslava Čapky, zapsání dvaceti kusů akcií na neznámého majitele v hodnotě sto tisíc korun či výhry dvou tendrů za podivných okolností.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama