ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.05.2010 9:34:00

Regionální kampaň bude pokračovat

Regionální kampaň bude pokračovat

Zranění Bohuslava Sobotky by nemělo být zneužito k manipulaci.

Poslanec za sociální demokracii Jeroným Tejc se na tiskové konferenci vyjádřil k fyzickému útoku na Bohuslava Sobotku na mítinku v Brně. Podle něj se jednalo o naprosto nevyprovokovaný konflikt. I přes tuto událost bude sociální demokracie pokračovat v regionální kampani.  

"Musím říci, že útok z 5. května byl nejen velmi silný, ale především velmi zákeřný, nečekaný a hlavně nevyprovokovaný. Nebyl jediný důvod k tomu, aby došlo k útoku a také zde nebylo jakékoliv varování Bohuslava Sobotky ze strany útočníka. O to víc mě mrzí vyjádření takových lidí, jako je Radek John, kteří se snaží navodit dojem, že si Bohuslav Sobotka ten útok zasloužil či zapříčinil," říká poslanec Jeroným Tejc. Chce také poprosit politické subjekty, aby se nesnažili zneužívat zranění Bohuslava Sobotky k manipulaci veřejnosti.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama