JUDr. Jiří Pospíšil

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.07.2020 9:15:00

Práce v Museu Kampa budou pokračovat minimálně následující půlrok

Práce v Museu Kampa budou pokračovat minimálně následující půlrok

Museum Kampa otevře po požáru výstavu Alfonse Muchy a Pasty Onera a stálou expozici.

 Museum Kampa otevře své brány návštěvníkům v sobotu 1. srpna v 10:00 hodin. Uzavřeno bylo po požáru v technickém zázemí od 15. července. Částečné otevření Musea Kampa je možné díky pomoci společnosti Trade Centre Praha, která objekt spravuje. Pro veřejnost bude zpřístupněna výstava Alfonse Muchy a Pasty Onera: Elusive fusion a stálá expozice Františka Kupky a Otto Gutfreunda.

„Chtěl bych poděkovat všem pracovníkům Trade Centre Praha a města, že se podařilo takto provizorně zpřístupnit alespoň část Musea Kampa. Nadále však zůstává uzavřena druhá část muzea, kde budou i v následujících týdnech pokračovat restaurátorské a sanační práce pro odstranění spalin a popílku, kterým byla díla i prostory zasažené. Počítáme s tím, že tyto práce budou pokračovat minimálně následující půlrok,“ řekl Jiří Pospíšil, předseda správní rady Nadace Jana a Medy Mládkových.

I nadále pokračuje veřejná sbírka na donio.cz/kampa, ve které se dosud vybralo přes 260 tisíc korun. „Rádi bychom poděkovali všem dárcům, kteří do sbírky přispěli a pomohli nám překlenout období, kdy bylo muzeum pro návštěvníky zavřené a bez příjmů ze vstupného,“ doplnil Jiří Pospíšil.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama